1 SEO & AI ekspert, 1 reiseglad nomade og 1 programmerer = 🤖✈️🛠️

Vi ble etablert i 2023 etter at grunnleggerne i løpet av pandemien i 2020 bestemte seg for å dele sin omfattende kunnskap og erfaring innen AI, SEO, og dropshipping. Det tok tid å realisere denne visjonen, men nå er vi her – klare til å dele innsikt, råd og erfaringer fra den digitale verden hvor mulighetene er grenseløse.

Vi er et dedikert team med over 50 års samlet erfaring som SEO-eksperter, AI-entusiaster og dropshipping-profesjonelle for å nevne noe. Vår misjon er å hjelpe deg å navigere i denne spennende, men noen ganger kompliserte, verdenen, uavhengig av om du er en etablert bedrift eller en enkeltperson som ønsker å dykke inn i den digitale verden.

Vår Reise

Hvorfor brenner vi for AI, SEO og dropshipping? Fordi vi ser det enorme potensialet og friheten som ligger i å mestre disse ferdighetene. Det er ikke bare om å oppnå geografisk frihet, men også om friheten til å velge prosjekter, sette dine egne arbeidstider og skape din egen livsstil.

Livet i den digitale verden kan virke overveldende, men det kommer også med sine egne sett av utfordringer. Hvordan rangerer man høyest på Google? Hvordan maksimerer man inntektene gjennom dropshipping? Hvordan utnytter man kraften i kunstig intelligens? Dette er bare noen av spørsmålene vi vil utforske her.

Vi håper at vår plattform kan være din go-to ressurs for alt innen AI, SEO, nettstedsbygging og dropshipping. Enten du er en erfaren profesjonell på jakt etter nye innsikter, eller en nykommer som ønsker å lære, har vi noe for deg.

Vi ønsker å invitere deg til å bli en del av vårt voksende fellesskap. Følg oss på sosiale medier, meld deg på vårt nyhetsbrev, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål, forslag eller bare vil si hei.

Velkommen til din guide til en grenseløs digital tilværelse!

Folka bak

Elisa Newsted

Elisa Newsted

Lead Writer / Hovedskribent

Elisa, opprinnelig fra USA, har valgt å tilbringe store deler av året i Skandinavia. Med mange år bak seg som frilanser innen journalistikk under ulike pseudonymer og som en entusiast innen den digitale verden, tilfører hun et unikt internasjonalt perspektiv til teamet. Hennes hovedspråk er engelsk, men med avanserte AI-verktøy kan vi oversette hennes tekster tilnærmet perfekt til andre språk. Det som gjenstår av finpuss, sørger Karl Elias for. Elisas ekspertise spenner fra SEO og digital markedsføring til inngående kunnskap om dropshipping, og hun er en uvurderlig ressurs for de som ønsker å fordype seg i disse områdene.

Karl Elias

Sjefsredaktør og programmerer

Karl Elias er vår egen teknologi-entusiast og hovedredaktør. Når han ikke er oppslukt av koding eller utforsker de siste trendene innen teknologi, bruker han tid på å reise og perfeksjonere tekster skrevet av vårt team. Hans erfaring med en fri og fleksibel livsstil har gjort ham til en ekspert i å balansere arbeid og fritid, hvor som helst i verden. Hans dype innsikt i teknologi, kombinert med hans evne til å oversette komplekse konsepter til forståelig informasjon, gjør ham til en uvurderlig kilde for de som ønsker å lære mer om SEO, AI, og det digitale landskapet.

Martin Mølsted

SEO Ekspert og skribent

Martin: Vår SEO og AI Maestro! Med over 25 års erfaring i søkemotoroptimalisering både for egne prosjekter og klienter, bringer Martin en uovertruffen dybde av kunnskap til teamet. Hans motto er «if you can build it, I can rank it.» Han er også en stor entusiast innen AI og arbeider kontinuerlig med å utvikle innovative løsninger innen innholdsautomatisering. Hans kombinasjon av erfaring og lidenskap for SEO og AI gjør ham til en uunnværlig ressurs for de som ønsker å mestre disse områdene.